Om oss

Trygg badrumsrenovering i Sundbyberg

När du behöver hjälp inom bygg eller renovering i Sundbyberg är det till oss du ska vända dig. Vi tar oss an uppdrag från både företag och privatpersoner och för oss är inget jobb för stort eller för litet.

Våra duktiga hantverkare har stor kunskap och erfarenhet inom ett brett fält av områden och det gör att vi kan erbjuda totalentreprenad på projekt som köks- och badrumsrenovering, rivningsarbeten, bygg både ute och inne, målning och golvläggning. Vi är specialister på kakel- och klinkersättning och har självklart behörighet för arbete i våtrum.

För oss är kunden i fokus och innan vi påbörjar ett projekt har vi alltid ett personligt möte och kommer även och tittar hos dig för att kunna ta fram en korrekt offert. För oss är det viktigt att du kan lita på att vi håller vad vi lovar och därför är vi så noga vi kan med att ge dig en korrekt offert i fråga om kostnad och arbetstid.

Intresseanmälan

Om du vill kan du som första steg göra en intresseanmälan via vårt kontaktformulär. Du kan såklart även ringa och be om ett personligt möte med en gång.

I ett projekt som en badrumsrenovering är det många olika arbetsinsatser som ska synkroniseras och därför är det alltid klokt att anlita en firma som tar hand om allt, en så kallad totalentreprenad. Vi ser då till att rätt hantverkare kommer in på rätt tidpunkt i processen och undviker därmed onödiga avbrott.

Vårt slutmål i varje projekt är att ha gjort vårt bästa för att möta dina krav på kvalitet och att du som kund känner att du gjorde rätt val när du anlitade oss.

badrum sundbyberg

Kom igång med din badrumsrenovering redan idag!